Sunday, May 4, 2014

Hati Yang Kau Sakiti~

hukhukkk...

sedihnye rase.. bile la result upu nak kluar ni??? haishhhh!!! dah berjanggut kite ni tunggu tau! kenapa la ade orang yang x reti jaga perasaan orang lain huh??? spatutnye result released hari ni. apasal nak postponed ke 9 may pulak??? ingat orang ni tunggul kayu ke??? dah berbulan2 kite tunggu. tengok2 result tu postponed hari lain.. kalau korang tanya kite marah sangat ke x? yes! of course la orang ni marah! sangat sangat marah tau!!!


please la cepat sikit kluar result upu tu. kite ni bukannye marah x bersebab sampai x tentu pasal tu. cube la fikir batch kitorang ni nak decide cepat2 nak further our study dekat mane. kalau lambat sangat result tu nak kluar, susah la batch kitorang ni nak buat decision. why not release je result upu tu hari ni je? spatutnye result tu kluar hari ni, tapi knape x nak kluar hari ni? ishhh.. tahun sebelum2 ni ok je. knape la tahun ni ade je macam2 problem yang timbul.

ramai tau kawan kite yang nak daftar name masuk form 6 tu confused sebab result upu tu x kluar lagi. padahal date dorang nak daftar tu sebelum result upu kluar kot! ape ni??? jangan la main2. urghhh.. nasib baik kite dapat matriks. x de la kene daftar name awal sangat. ok la. kite ni bukannye tau pun kot2 ade something masalah technical yang jadi time nak release kan result upu tu. sorry la kalau kite x tau pape problem yang jadi. tapi kite just kecewa lepas tau pasal berita sedih ni. haha.. sedih la sangatttt.. hihi..



hrmmm.. ni je la luahan hati kecewa ku for this time. sedih teramat sangat! haha.. merungut je kan keje kite ni? agak sedikit mengada-ngada. iye ke? x kan??? haha.. owh that's all for now. ok, bye.. xoxo

7 comments :

  1. kite trpaksa masok form 6 ja dulu smntara tnggu result UPU >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh. ok jugak buat macamtu. but papepun kite kene tunggu result upu jugak sebab dah tolak unikl haritu. hukhukkk.. :'(

      Delete
  2. ahaha samalah.. mmg geram gila sbb bukak portal upu.. cakap belum dibuka..
    ngamuk nih.. ngamuk ahaha :D
    sabor je lah..
    anyway good luck result upu tu k XD

    and thanks bgtau kata 9 Mei kluar.. tatau pun 9 Mei baru nak kluarkan TT^TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kite dapat info ni pun dri satu group dekat fb -> "Kami Budak 1996". lgipun pihak upu ade mentioned result upu akan kluar on second week bulan may. so, tunggu je la. n hopefully info ni mmang betul. :D

      Delete
    2. owh sorry.. upu result kluar 10 may. bukan 9 may tau! ni dah disahkan. esok lpas pukul 12 tngahari dah bleh check :)

      Delete
  3. takpe awak kalau result upu tu postponed pun. tak kemana pun result tu. lambat laun tau jugak nanti. banyakkan bersabar ye awak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye! hmmm.. ok. skarang ni kite dah boleh bawak brsabar sikit. fuhhh.. calm down adriana! hihi.. :)

      Delete

 
♥ Copyright © 2014 ♥