Wednesday, April 9, 2014

ღ A Sweet Memory To Remember...

 kenape ye pagi2 ni teringat pulak dekat smue classmate kite mase form 5. ye la, dah duduk sorang2 kat rumah.. teringat la kenangan yang lalu.. cewahhh~~~ wohooo.. rindu dorang sesangat! ingat lagi tempat duduk kite dalam class tu. siape duduk depan kite, belakang, tepi,... haha.. smue bahagian la kite ingat. paling kite ingat suara dorang mase dorang ketawa x ingat dunia.. antara classmate kite yang slalu ceriakan class kite: iffah, cakew, pak tam, nash queck queck n ramai lagi la.. rasenye lawak jep sepahtu pun kalah! hmmm.. btul ke??? haha..

pagi2 yang sunyi ni, tetibe nak nyanyi lagu taylor swift (back to december)... walaupun lagu ni more suitable untuk orang yg bercinta tu. tapi untuk kawan2 lame pun sesuai jugak kot kan??? jom kite dengar sesame lagu ni! jom karaoke! jom!!! 


 eh, nak tengok gambar classmate kite? ni die photo nye! budak class 5ST2 yg slumber!!! we have no feelings of innocent!!! yeahhh.. hukhuk! i missed all of them really really muchhhhh... kalau la bleh flashback balik this moment.. nak sangattt... but i can'tttt... :'(



#FROM LEFT TO THE RIGHT

*berdiri (belakang) baris 2: azrul, amirul, khaidil, akmal, iqmal, tapa, syafiq iezat, amir, thakief
*berdiri (belakang) baris 1: farahin, zarith, raja, eja, mimi, ekyn, biah, syera, nabilah, emilysa
*duduk (depan): amin, nash, pak tam, cakew, syafiq, ustazah azira, iffah, fana, jannah, diyana, adriana (me)

#TIADA DALAM GAMBAR
abu, adib, wanie, alimin, amir fitri, tengku izzuddin, faris


my last message to my classmates ->>> walaupun kite smue dah x berjumpe lagi lpas ni, "harap korang jangan lupekn aku!!!".. i'll never forget all of u n all of our memories that we've built together! smoga kitorang smue berjaya dalam hidup lpas ni tau ye! sehingga ke jannah..


6 comments :

  1. cantik gambar kelas! sekolah dekat mana?

    ReplyDelete
  2. haha thanks! smk bandar baru salak tinggi (SMK BBST). dekat sepang..

    ReplyDelete
  3. gila2 betol classmates akak ni! terbaik!!!

    ReplyDelete
  4. haha.. we just wanna have fun. nak exam la katekn masa tu, otak tertanggal screw skit! hehe..

    ReplyDelete

 
♥ Copyright © 2014 ♥