Tuesday, April 8, 2014

Tak Bawak IC Punye Pasal

mcm ni critenye.. smalam kite prgi bank nak bukak account. ye la, nak msuk u dah nnti.. kene la bukak account bank. snang nnti parents kite ni transfer duit kan? hmm.. nak throwback balik pasal sminggu sblum nak bukak account bank ni smalam..

last week ayah ade mntak ic nk photostat buat copy. ni pun ade kaitan ngan preparation nak msuk u. bile ingt balik, ayah x pulangkn balik ic kite. so, as a result, smalam kite prgi bank with my mum without bringing my ic. rupe2nye, ic kite kt dalam wallet ayah. ish.. ish.. ishhh... penat jgak la sbab document yang lain smue dah ade. sbab x bawak ic je kene cancel project nk bukak account bank..


wlaupun sdikit geram, tapi terima je la smue tu. papepun, x bleh nk geram sgt. sbab bleh tukar agenda lain. hehe.. lpas je kene cancel agenda nak bukak account bank, kitorang trus prgi car wash ngan bayar bil celcom. hmmm.. x rugi kn??? hahaha... xoxo

No comments :

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2014 ♥