Friday, April 11, 2014

Oh No!!!!!!!!!!!! (•̪●)

"OH NO!!!!!!!!!!!!!!"


ehhhh, kenape ni??? hmmm.. nak tau critenye??? pagi tadi x de keje. haha.. memang stiap hari x de keje pun. then, baru teringat hari ni dah boleh check status permohonan ke unikl. setelah lama menunggu, hari yang dinanti2 kan pun tiba.. tak sabar nak check status permohonan ke unikl. ntah dapat ke x.. redha je la..

dah x sabar nak check status permohonan tu, kite pun bukak website unikl. nak tengok kene la masukkan no ic. kite pun masukkan no ic... lepas tengok je status permohonan tu, kite terus cakap YES! dapat jugak tawaran masuk ke unikl. but, wait a minute.. x tau lagi course ape yang die bagi. dah tu, kite pun tengok course ape yang die bagi. alaaaa.. tetibe rase down sikit.. nak sangat dapat course radiography. tengok2 dapat course lain.. dapat course biomedical laboratory technology la pulak..

dah jadi macamtu, kite pun cube fikir balik pasal offer dari picoms yang kite dapat last month. nak study kt unikl ke nak study medical assistant dekat picoms??? hmmm.. mane satu ye lagi best??? pening.. pening.. okayyyy... papepun, kite nak tunggu offer dari uitm pulak. result permohonan ke matriks pun nak dekat dah. tapi kite x suke la masuk matriks. ade la reason nye.. hmmm.. malas la nak crite. hehe..  

owhhhh wahai result upu, cepat la release.. kite x sabar nak pilih mane satu tempat nak study ni. ntah course ape la yang kite dapat dekat uitm tu.. huhu.. COME ON.. COME ONNNNNNNN......... cepat la mase berlalu... ~feeling nervous! (•̪●) xoxo


No comments :

Post a Comment

 
♥ Copyright © 2014 ♥